Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Senior Member Eugen_piano's Avatar

  Parcari cu abonament (orar?)

  am inteles, de la mai multi prieteni, din CT si din CJ, ca, in cazul parcarilor rezervate / cu abonament, acestea nu sunt "valabile"/garantate toata ziua, 24 de ore, ci doar seara, dupa orele 18.

  cu alte cuvinte, chiar daca este o parcare cu ab., in timpul zilei ai voie sa parchezi acolo, iar autoritatile nu au voie sa ridice masina...

  intre: stiti cumva exact care este intervalul orar in care putem folosi parcarile respective? este valabila aceeasi faza si in weekend?

 2. # ADS
  Circuit advertisement
  Join Date
  Always
  Location
  Advertising world
  Posts
  Many
  ...afla starea si remediaza problemele masinii tale testarea face parte din intretinerea masinii... TESTARI T4 tester original Rover MG - iNFO MASINI ETC contact email: rovermgclubro@gmail.com tel info valabil 0763.136.331 NUMAI DUPA ORA 17:30 L-V S: 7:00 - 17:00 Va asteptam ! ...asiguram si servisare auto (electronica, electrica, mecanica, tinichigerie.....)BUCURESTI ... posibilitate deplasare in tara.... ..mai asiguram: - activare/dezactivare optiuni, rover 75 diesel sau benzina (control tractiune, aibag de la 4 la 6, pilot automat, inhibare erori becuri led, xenon, altele) (ex: DRL-Daytime Running Lights,tip 1- cand se pune contact aprindere automata faza scurta+pozitie,DRL tip 2 - faza scurta + pozitie aprindere automata cand porneste motorul, auto-blocare usi, altele) - upgrade rover 75 cdt de la 116cp la cdti 131cp (x-power 135cp) - upgrade rover 75 1.8 turbo de la 150cp la 160cp - upgrade MG ZT 160 V6 de la 160cp la 177cp - telecomenzi originale programari pe masini, resincronizari - cip cheie rover 75 - original (atentie este posibil ca pentru anumite upgrade-uri complete sa necesite modificari admisie, evacuare...) -programari reconfigurari calculatoare optiuni retrofit (adaugari ulterioare) pilot automat, cotrol tractiune, scaune electrice memorie ceasuri noi navigatii etc (rover 75) -resincronizari chei/ imobilizator, programari noi telecomenzi (toata gama rover, mg) TOATE SE FAC DOAR CU TESTERUL ORIGINAL de REPREZENTANTA PENTRU ROVER TESTBOOK T4 SI SOFTURI, MAPE (HARTI CALCULATOARE) ORIGINALE ROVER MG de la fabricant.... nu cu softuri sau harti modificate de oricine :).... INCURAND TUNNING PENTRU TOATE MASINILE DIESEL DIN GRUPUL ROVER MG - HARTI TESTATE PERSONAL INTRE 6 SI 8 LUNI PE MASINI DIFERITE DYNO ETC.... Important vom garanta up-grade-ul este 100% compatibil cu masina dvs harti dedicate cutie manuala/automata, respectarea configuratiei masinii, respectarea hartii conform cu anul de fabricatie al masinii (senzori suplimentari, sistem alimentsre 2 pompe, etc) fara cresterea emisiilor etc Cresterea este reala si nu forteaza masina - hartile sunt testate si practic nu doar verificate soft..... vom avea si versiunea finala ultra rara de 163 cp ptr 75 ne-scoasa pe piata de la inginerii de la rover :) - numai noi si inca o firma din lume avem aceasta harta.... :)
   

 3. #2
  Member rekinu's Avatar
  in Brasov parcarile sunt garantate 24/24h conform regulamentului de atribuire a locurilor de parcare in parcarile din municipiul Brasov, litera B. articolul 8
  I wish I was faster!

 4. #3
  Senior Member bacyta's Avatar
  Omu' si in Slobozia este la fel. Poti parca in zilnic in intervalul orar 7.30-17.00. In Slobozia toate parcarile cu abonament au panouri inscriptionate pe care este trecut si intervalul orar. Banuiesc, sau cel putin asa ar fi normal, sa fie peste tot in Romania la fel.
  Imi puteti spune simplu : bacy!


  Nobody is perfect, i am nobody!

 5. #4
  Senior Member Eugen_piano's Avatar
  da... teoretic nu stai cu masina parcata la infinit. ca atare, mai ales in zonele centrale este ilogic sa pastrezi locuri de parcare nefolosite, doar asa, pentru ca niste oameni dau 70 de lei pe an la primarie :-)))

  in cluj stiam ca este pana la ora 18... DAR, pe niciun panou de parcare nu scrie chestia asta. NICI in CT nu scrie orarul!
  tot zic ca o sa sun la oficialitati sa intreb, dar tot timpul uit :-D

  nu e cine stie ce problema, mai ales ca la mine ai unde parca, dar ma gandeam ca este bine de stiut... in general, pentru toata lumea.

 6. #5
  Member
  Da, problema e ca romanului daca ii dai un deget iti ia toata mana. La CT e crima vara. Si e 170 de lei pe an.

 7. #6
  Senior Member Eugen_piano's Avatar
  dar stii ceva de orar? ma refer la parcarile alea din spatele blocurilor, care au ciuperci galbene. de multe ori nimeni nu le ridica inapoi, asa ca, cel putin practic, daca ai nevoie, ai putea sa te folosesti de locul respectiv.
  o sa sun in CJ... sper... maine :-)))

 8. #7
  Senior Member Eugen_piano's Avatar
  am sunat la administrarea parcarilor.
  in CJ, ca si in BV, parcarile cu abonament sunt garantate 24/7. fara exceptii.

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •