am inteles. multumesc de info.Quote:
Originally Posted by gaina catalin [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
am inteles. multumesc de info.Quote:
Originally Posted by gaina catalin [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Bai da concediu voi mai aveti?????
noi muncim la masini, nu ca altzii :-D
eu azi am vopsit grilele de la proiectoare si am dat comanda la alte benzi de leduri, dar portocalii, rekinu stie de ce :-) de data asta o sa le pun pe post de semnalizatoare (in combinatie cu alea originale, desigur).
a ajuns la mine si un fir electroluminiscent (El Wire), care o sa fie pe post de dunga DRL, dar mai dureaza pana atunci.
sa mai zic?
:-))))
PS: Vacanta placuta, man!
am avut candva! :)))
as vrea eu inca nu l am luat pe anul asta si slabe sperante
se da cu banu' cand e vorba de concediu de nu esti sigur, catalin?
am reusit saptamana viitoare am 5 zile CO si imi mai raman 31
Azi am schimbat uleiul la cutie.I am facut si ei tratament cu metabond . Acum fasaie .Alta masina alt motor alta cutie rezultatele sunt excelente.
La rover 25 diesel dopul de umplere se afla in dreptul planetarei in dreapta iar cel de golire e sub planetara ca in poza[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] Dopul de sus se desface cu cheie de 17 iar cel de jos cu patrat de 10 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] .Tinand cont ca sunt infeletate in aluminiu inainte de desfacere loviti in capul surubului cu un ciocan .Nu prea tare . Asta e valabila pt toate infilatarile fier aluminiu sau fier bronz . Fara lovire le veti desface foarte foarte greu.La golire uleiul sa spumat ,semn rau, cred ca era original din fabrica[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]. ca sa nu mai desfac filtrul de aer si altele de pe acolo am folosit metoda cu sticla[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] am completat cu ulei 75w80 si tratament metabond [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] Se completeaza cu ulei pana incepe sa picure .La mine au fost 2 litri. Daca folositi si tratament la cutie dupa schimb alergati o 10 15 km si rezultatele se vad.FOLOSITI ULEIUL RECOMANDAT DE FABRICA . Eu l am pus putin mai gros datorita vechimii masinii 300 000 km
Asta am folosit [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] la schimbul de ulei la motor
toate laudele pentru rabdarea de a posta detaliile.