Page 93 of 139 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast
Results 921 to 930 of 1381
    Member leonard75's Avatar
    Eugen forumul asta e cam ''dead'',pana si Bacy care nu aveai loc de el pe forum ,a cam disparut

Senior Member bacyta's Avatar
    Stati linistiti. Supraveghez de la distanta. Plus de asta o "mica" problema cu laptop-ul: placa de baza bulita la un TOSHIBA SATELITE L850-13P. = 400 lei. Asa ca in loc sa mai fac cate ceva la Roverache ......
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

si sa mai zic si eu ceva dak tot e ''saracie''...mi-am pus bricheta auxiliara in cotiera...nu e un moft,chiar imi era necesara in sensul ca bag acolo telefonul si il incarc,asta vara in concediu mufa brichetei principale a masinii era mai tot timpul ocupata cu incarcatorul de la navigator si trebuia sa scot un incarcator...bagam altul...stiti voi...asa ca acum le-am impacat pe amandoua! Toata operatia...10 lei(bricheta completa) si o ora de munca.

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    da leo, stiu ce zici, am 2 prize in fata, 2 pe mijloc si inca 1 de mare putere in spate (asta duce linistit cateva sute de watti :-). si evident, au fost momente cu ele pline :-D
    pentru mine este foarte bine ca nu pot lucra acum la masina... se mai sedimenteaza ideile, raman doar alea care trebuie :-D

Member player1's Avatar
    Cam cati pasionati de rover sunt in tara, cam atatia posteaza pe forum.

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    lasa playere ca ajungem noi la Top Gear :-D

'Na searaaa loome!!! Mi-am permis si eu ''o aroganta''!!! Deoarece am toroidala gpl in locul rotii de rezerva,am achizitionat roata de rezerva slim..(hihihiii..parca e de bicicleta)...asa ca vand roata de rezerva pentru 75 ,janta din tabla,cauciuc de vara 205/65/15..la doar 50 lei(ma incurca prin garaj)..daaa doar 50 lei!!!! cine o doreste plateste transportul prin curierul stabilit de cumparator.

Senior Member bacyta's Avatar
    Sa vezi aroganta pe mine! Pe 06.11.2014 are loc licitatie pentru locurile de parcare din spatele blocului. ))))
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

da dar tu ai singura ''masina'' din ce am vazut eu in parcarea aia...restul sunt polizoare,rasnite,masini de spalat..etc...deci obrazul subtire cu cheltuiala se tine...sau faci ca mine:vinzi tot de la oras si iti faci o casuta langa oras,cu garaj,spatiu de joaca pt copii..loc din belsug de demontat masina etc...aaa si impozite mai mici!!!

Member
    azi in urma unui eveniment rutier (ma facu un peugeot 206) am ridicat capota si am constatat ca am firele rupte la senzorul de la injectorul 1 .am dat afara toate injectoarele (care aveau "turturi"de calamina) le am curatat cu peria cu peria de sarma,spalat si presat . la pistonul 1 injectorul "pisa" ,avea depuneri de calamina si pe ac .m a cam chinuit putin dar am reusit sa l ridic si pe el la 195 barr .cartea spune 200 barr dar varsta isi spune cuvantul. la proba alta masina(mi sa pus pata pe un opel insignia ....)

Page 93 of 139 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)