Am Autelul din ianuarie, mi l-am dorit foarte mult si am fost foarte incantat sa-l am, desi am fost constient la achizitionare ca este o copie made in china. Oricum inainte de a-l lua m-am interesat si minusurile copiei ar fi ca nu se poate conecta la PC si nu merge pe baterie.
S-a cuplat de la prima proba si valorile par sa fie aceleasi de la elm327, ba chiar mai putin cu cel putin una, rspectiv voltajul bateriei.
Avantajul principal pentru mine este ca e mai practic fata de o interfata cu laptop....si arata a scula.
Totusi pentru a urmari valorile grafice sau numerice a mai multor senzori deodata (la sonda de oxigen, de exemplu) e mai ok laptopul.
Revenind on topic, am facut un test cu un Launcher intr-un service din Constanta si parea ca se impaca bine cu Rover, din ce am reusit sa trag cu ochiul dadea coduri pe producator si citea si voltajul injectoarelor. La un moment dat m-a intrebat mecanicul daca am facut ceva pe la ambreiaj, dar nu stiu la ce se referea mai exact, dar umblasem pe acolo.
Lamuriti-ma si pe mine, as putea sa fac un test dedicat intr-o reprezentanta Land Rover daca am MEMS 3???