Pai Leo tu faci cat 250 membrii d-aia. :) ))))
Dupa aia e eugen cat 300, dupa aia ...... si tot asa pana la 1100. :)
Printable View
Pai Leo tu faci cat 250 membrii d-aia. :) ))))
Dupa aia e eugen cat 300, dupa aia ...... si tot asa pana la 1100. :)
eu postez doar de la munca deci de 5/sap si nu pot sa zic ca am ajutat pe cineva dar sunt sigur ca voi aia 6 ma-ti ajutat sigur, ms :D
Bacy..multumesc de compliment..unde mai pui ca sunt ''new entry'',pana acum ceva timp in urma raspundeam la intrebari pe 4tuning,am si punctaj bunicel acolo..doar am roverul din mai 2013..si prin oct. m-am apucat de forum mg ,,,dar sincer nu trece o dimineata fara sa deschid sa vad ce se mai posteaza:D ,il am si pe telefon dar nu prea ma descurc cu touchul telef...ma enerveaza,nu am rabdare sa butonez pe tlf.Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
De softpedia ce zici???Quote:
Originally Posted by player1 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
imi place softpedia pentru ca este un forum foarte complex dar nu am activat niciodata pe el, doar am citit cateva postari cand am cautat cate ceva si m a trimis google ul acolo.
ionutz, uite, am prins un user din spania pe forumul din uk... ii spunea "danasofer"... m-am gandit ca e de-a noastra, asa ca am invitat-o pe forumul romanesc.
daca isi face cont la noi, astept o bere :-)))