Radiocasetofonul este cel cu navigație, adică este la fel ca si pe celelalte Rovere la care m-am uitat, pare a fi cel din fabrica.
Printable View
Radiocasetofonul este cel cu navigație, adică este la fel ca si pe celelalte Rovere la care m-am uitat, pare a fi cel din fabrica.
E ok. Amplificatorul l-ai gasit?
Nu am dat mocheta aia, acum sunt plecat de acasă si nu o pot da. Ma gandesc ca e prezent si el daca le am pe toate celalalte. O sa il verific si pe ala. Crezi ca o piesa din toate ar putea reda muzica asa prost?
Doar sa ai vreun difuzor distrus. Altceva nu prea are ce. Ca sonorizare se aude clar doar ca bass-ul lasa de dorit. Bass-ul de la subwoofer se aude mai bine cu portbagajul deschis.
La mine este exact invers, de bass sunt mulțumit si de claritate nu. Pe bancheta din spate bass-ul se aude super. Dând muzica pe stânga/dreapta, fata/spate. Claritatea e aceeași, putin mai clar pe partea din spate. Eu tot la difuzoare m-am gandit. As putea schimba difuzoarele cu altele de le dezmembrări? Sau ar fi bine sa imi iau alte difuzoare? Cele de la Alpine le-as putea lega cu amplificatorul si subwooferul pe care il am? Cu reglajele la normal, muzica data la 40%, claritatea lasa de dorit. Cand dau bassul la maxim, indiferent de volum, se aude rau. Ai idee daca membranele acestor boxe sunt din cauciuc sau din hârtie de aia? Mulțumesc!