Mi-am comandat un ornament (bandou) nichelat pentru usa din spate-stanga si as vrea sa stiu cum se scoate cel vechi si cum se monteaza cel nou?. Se scoate/se monteaza simplu sau e mai complicat?![]()
Mi-am comandat un ornament (bandou) nichelat pentru usa din spate-stanga si as vrea sa stiu cum se scoate cel vechi si cum se monteaza cel nou?. Se scoate/se monteaza simplu sau e mai complicat?![]()
nu se scoate tocmai simplu.
ornamentul este prins de 5-6 clipsuri speciale care se rup daca incerci sa l desprinzi de pe usa si costa 12 lei bucata, deci 60 de lei toate de pe o usa.
ai doua variante:
1: sa tragi ornamentul in lungul usii astfel incat clipsurile sa culiseze in interiorul lui ca pe o sina.
2: sa desfaci usa pe interior si sa stragi capul clipsurilor cu un patent crocodil ca ornamentul sa iasa cu clipsurile prinse de el, apoi le scoati simplu una cate una ca la punctul 1, respectiv culisand clipsurile in interiorul lui.
Dar daca se rup clipsurile de pe ornamentul vechi, e vreo problema? Ma gandesc ca cel nou are clipsurile lui si n-as mai avea nevoie de cele de la ala vechi. Sau?
daca ai alte clipsuri nu e nici o problema. numai sa nu trebuiasca sa l repozitionezi sau sa l demontezi din orice alt motiv pe cel nou dupa ce l ai montat, pentru ca atunci va fi nevoie de clipsuri intregi.
Gata, l-am schimbat la mare arta.
L-am spreyat cu WD40, apoi l-am tras in lungul usii asa cum mi-a recomandat player1 si a iesit foarte usor.
Thanks man!
ma bucur ca am putut fi de ajutor.
de unde se pot cumpara acele clipsuri. Mie mi-a cazut cel de pe aripa dreapta fata
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)