Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: all blue

Member mihaivolei's Avatar

all blue

IMG_3390.jpgsalut,stie cineva cum sa desfac carcasa din fata sus la becurile din interiol masinii,am cumparat albastre si am reusit in spate sa schimb a fost destul de simplu,in fata am reusit doar o parte cu cleme sa desfac si nu ma putu sa trag mai tare sa nu se rupa,am si poza am un rover75 full 1.8L

Senior Member Eugen_piano's Avatar

am printato si ma uit ca la stele,am sa incerc din nou cu diagrama in fat,nu gasesc nici un surub sa desfac dupa ce iese jumate afare ,ms eugen

Senior Member bacyta's Avatar
    din cate imi amintesc eu pentru a schimba becurile din plafonuiera nu trebuie sa desfaci niciun surub, trebuie doar sa bagi ceva subtire intre plasticul ala transparent si suportul cu butoanele si ridic in sus sa iasa de pe clemele de plastic. are clemele alea pe care le vezi si in desen. suruburi desfaci pentru a scoate tot ansamblul afara, dar numai dupa ce ai dat plasticul ala transparent jos.
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

Member rekinu's Avatar
    nici lamine nu are surubele, trebuie sa fie o "magaoaie" si sa bagi surubelnita si tragi usor sa nu se rupa nimic. Pe urma ai sa vezi si surubele )
    I wish I was faster!

Member rekinu's Avatar
    ah... daca te uiti pe schema de pe rimmer, stanga jos, ai sa vezi ca plasticul este detasat de suport si nu prezinta nici un surub, deci, trage de ea cu incredere
    I wish I was faster!

am tras si are 3 cleme in partea de sus a iesit frumos ,cea de jos adica partea dinspre parbriz e incapatanata rau de tot si lipita de plafoniera am tras cam la maxim cat am crezut eu ca nu se rupe,nu vrea sa mai miste de loc,mi-am pierdut increderea cea care m-ia dato rekinu si cand ma gandesc ca proectul meu e sa o fac cu lumini albastre peste tot si m -am impotmolit la fazele simple

deci,trag de capacul gri prins de plafoniera sau de mijloc unde este cel alb sa bag un cutit sal trag in jos?aa si tocmai am aflat ca nu e legal sa pun becuri albastre la nr. de inmatriculare pacat aratau super bine

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    la tara ai trecut UK. daca plimbi masina prin tari straine, nu pune alte lumini pe exterior decat cele pe culori omologate: albe (cool white sau warm white), rosii si orange/amber.
    daca esti in Romanica, pune linistit ce vrei, dar cu putin bun simt :-)) adica albe cu tenta albastruie sau mov sau ce vrei tu, dar nu total alta culoare (ex. albastru 100%).
    oricum, ca si sfat, cea mai buna luminozitate/iluminare o ofera becurile albe intre 4300k si 5000-6000k. Restul sunt doar de show, pentru ca functionalitatea nu mai este atat de ridicata.

de show era si intentia nu prea am nevoie in interior de lumina puternica,la pedale si usi mai vreau sa pun si gata vreau sa investesc un pic la motor sa il fac mai puternic 1.8 e cam incet pt greutatea masinii

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)